dilluns, 10 de setembre del 2012

SANT BOI DE LLOBREGAT



11 De Setembre de 1976. Sant Boi de Llobregat. 1ª Gran Manifestaciò, "autoritzada"  per conmemorar la Diada de CATALUNYA. Devant la negació del permis pèr cel-lebrar l´acte a Barcelona., ( Tenien por encara ....el " nou règim " )

Aquest mateix día a la mateixa hora 17.00 de la tarda., jo i la meva companya Nati, feiem la promesa de mantindren´s fidels per sempre mes. 

Va ser un acte sencill, molt sencill., cerimónia a la Parroquia de Sant Francesc de Sales., Passeig de Sant Joan - València. 

Posterior cel-lebració a CAN SOTERAS., Passeig de Sant Joan - " Avenida del Generalísimo Franco. "

Extraordinaria la col-laboració de tot-hom., amb el detall del pastis de noçes , adornat amb una petita bandera catalana, colocada , després de pregar al cheif , que ens la deixès ( la tenien mig camuflada damunt de la barra del Bar. 
I des de la finestra del restaurant observant els " grissos " vigilant als voltants de la estatua de Mossen Cinto.

Totalment ocupat el carrer.  ( Ens sentíem totalment vigilats !  ) 

La gent va quedar molt contenta, perque , Básicament " l´acte " va se pressidit per una camaradería i un "bon rotlle" impresionant., tant senzill com la gent que ens va acompanyar ,i molt sincer !! sobre tot molt sincer ! 

Mai oblidem aquell esdeveniment, es clar ; per el que representaba en si., ( Com s´ha d´oblidar ! ) ., si no mes per l´ambient que es va respirar durant tota la cel-lebració que ens ha marcat per sempre mès.

Lo de Sant Boi va ser plantar la llavor que a dia d´avui encara esta creixent. 

Demà es commemorará la cel-lebraciò de la  culminació d´una amistat que a día d´avui 11 de Setembre de 2012 , i desprès de 36 anys , continua creixent !

Per tal motiu  !! ( 11 de Setembre ) s´ha convocat una manifestaciò que malgrat que no es unitaria ( quina pena !! ) , es preveu que sigui multitudinaria.

Estem en ple període de creixement i demá esperem que es dongui un passet mès.

Per la nostra part així ho farem, com cada día que comença a les 6.00 del matí ! 



El Jordiet  del PAM. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada