dissabte, 21 de juliol del 2012

La crisis mes gran : La dels ideals

Permeteu-me que avui hem possi una mica seriòs........
Desgraciadament la crisis mes preocupant , des del meu punt de vista, es clar, es la crisis de les idèes.Certament al nostre Pais Catalunya s´había aconseguit un nivell de Benestar Social considerable (prestacions, atenció als depenents etc. ) S´está desfent poc a poc , i una gran part del camí recorregut l´estem fent a l´inrevès, tornant al no res.
Esquerres ó dretes ? Sap el joven d´avui en día quin es el concepte que defineix a les esquerres i a les dretes ? saben realment quina sería la teoría d´una i altra tendencia ? .Sincerament, crec que no . La culpa es nostra evidentment els hem pujat en un món absolutament idil-lic, on ells nomès tenien que demanar , i zás aconseguit la vareta mágica feia realitat tots els seus desitjos. Es podès , o nó, per aixó es varen inventar els crèdits, les hipoteques , ( es clar consumisme pur ... )
A día d´avui es trobem absolutament decebuts perque els que creiem que els polítics d´esquerres eren mes honestos , mes honrats , mes treballadors , i mes humilds, ens veiem cada día sorpresos amb algún nou afer, que indica tot el contrari. Podem comprobar que l´actitud dels polítics es absolutament la mateixa , es digui com es digui el seu partit i la seva enganyifa -teoría., al menys ( que trist !! ) els de dretes no han enganyat mai a ningú i tot hom sap quina es la seva visió del món, sense necesitat de fer-se passar per el que no son.
Que trist es tot aixó companys, que trist !!
Malauradament hem entrat en un mon del campi qui pugui, els polítics tots fan la mateixa política, la de fugir cap on no hi plou merda, sense aconseguir-ho . Ni política del benestar ni hosties consagrades , el que mes tingui, doncs millor per a ell , i el que no que es fotí, sino perque ha nascut on ha nascut !
Hem tingut tendencia al consumisme desaforat, per la felicitat dels nostres fills i per la nostra propia satisfacció , es clar, ( tot mentida ) ha arrivat el dia que el consumisme s´ha acabat., pero no per res.... es per que no hi han possibilitats materials .
Rès tornarà a ser igual que abans, crec que estem mes prop de apareixer en un Spaguetti-Western on qui pugui comprarse un colt sort en tindrà ja que podrá fer prevaldre la seva propia llei.
Sempre ens quede  ( a alguns ... ) .. alló de llevarse molt d´hora molt d´hora molt d´hora , per contribuir a que el nostre Pais no es pari del tot.

La Mandonga in reflection.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada