dissabte, 18 de febrer del 2012

PEP SI ...( Ojo no es una marca de refresco) PEP NO

Mira PEP, si estás cansat , fot el camp !! , el Barça continuará, . . . segurament que has donat al Barça el que ningú mai més tornará a donar, por los siglos de los siglos, has fet una feina que .... senyors !   Chapeau !!, pero fill meu ... tants dubtes ? .. a que venen tants dubtes ? ... La gent del Barça no s´ho mereix...... si et surt dels Pebrots fotre el camp.... endavant ..... que ningú t´ho impedeixi... tu ets el primer en dir que el que no estigui a gust aquí te les portes obertes no ? .. donçs vinga ... pren la decisió ... però no et façis de pregar tant ! tampoc es aixó........ La majoría de barcelonistes volen que segueixis , segur !!., però noi si ara entres a formar part del mòn dels  cagadubtes ....no es digne de tu , sincerament. Jo no m´ho pensaría ja mès., si creus que el teu clicle ha acabat bye bye. gràcies per tot el que ens has donat ! i A otra cosa mariposa. El cicle del Barça , continuará, o s´acabará el que toqui, i que ? aixó es llei de vida companys. VISCA EL BARÇA !

Si em dius adeu vull que el dia sigui net i clar . . . . . . .







Otra vez la margarita !!

La Mandonga aposta pel canvi !! .. .  veig al Pep socarrimat !!   

2 comentaris:

  1. Mira noi,et vull dir que no estic gens d´acord amb tù, perquè fas servir la tàctica Minguella , i a mi aquest home, que vols que et digui. . . . .Jo penso que en Pep ha de continuar al Barça, fins arrivar a batre el record de Sir Alex Fergusson, Pep , no siguis cap de conys, i renova, enlloc estaràs millor que al Barça perque el Barça ets tù, ( ara mateix) has pensat on anirás, i els jugadors que trobaràs, en lloc del mòn trobarás el que tens aquí en cap sentit , pulutan quizir renova collons per temps indefinit , mentre la pedrera continui essent un cau de futbol tens l´exit assegurat.
    L´altre avi del Barça

    ResponElimina
  2. Coño que bien habla el otro avi del Barça, yo estoy completamente de acuerdo con él. Pep renueva ya y déjate de hostias.

    Uno del Betis y del Barça

    ResponElimina