diumenge, 27 de novembre del 2011

SE ATORMENTA UNA VECINA! ........ Tot-hom trànquil . . . . . . . . . ( Peor para ella)

Tot-hom trànquil, la mar esta en calma , cap problema ni cap anunci de mala maror, hem d´estar trànquils perque nosaltres complim amb la nostra obligaciò., que es jugar el millor que sabem i donant-t´ho tot al camp. si la piloteta no entra, que no entri, ja entrarà quant tingui que entrar., estem fins mes amunt dels pebrotets de la Caverna i de tots els voltors que fa anys que estant al radere de que caiguem per començar a mossegar , fa molt temps que estant desitjant que el cicle s´hagi acabat., de fet ja ho han pregonat molts cops.. pero el cicle no s´acabe senyors , de moment en tenim per anys i anys de continuar amb aquest estil de joc que tant ens agrada. Som l´enemic a batre., ja fa anys que ho som , que tota la resta d´equips de tot el mon estudien com fer-nos mal ( esportivament parlant) clar, tret d´aguns que folen anar mes enllà ( que si catalanes por aqui , que si catalanes por allá ) Senyors això es un esport , i en l´esport hi ha camins que es guanya i d´altres que es perd., nosaltres fa molt anys que estem acostumats a guanyar i a guanyar-ho tot., esta clar que no som invencibles com s´ha demostrat, i mes tenint que apetxugar amb totes les desgracies que ens van venint...... que l´hi farem... No tirarem la tovallola mai !! no renunciarem als nostres argument mai.... , que ja es veuen campions!! , molt bé , feli-licitats., pero aixó no s´ha acabat, nosaltres continuarem lluitant i jugarem per que l´esport sigui aixó , un esport...... Es una vergonya que l´altre dia a Milano mig mon , ( començant per als italians ) reconeguès que som un gran, gran equip, i els de la caverna , nomès comentessin que  varem guanyar al Milan, per que l´arbitre ens va ajudar !  .... vinga ja!!  . . . Au home au., !  com diuen al meu poble...... Estem aquí  hi representem uns valors reconeguts a tot el mòn i a qui li piqui que s´ho rasqui., Que aquest any s´enduen ells les copes ? ( que ja ho veurem .. ) doncs que els aprofit-hi perque tant de temps fotent de voltors no sería estrany que alguna peça es poguessin endur a la seva perversa gola , potser ja els hi toca...... si es així .. que els hi aprofit-hi , nosaltres a lo nostre. VISCA EL BARÇA !!




Aquesta imatge ells no la aconseguirán mai ! .. però mai  ! ... perquè es la nostra imatge i no n´hi ha cap que la pugui igualar.


Que la vecina que se atormenta ,  ( peor para ella ... ) que será terrible, terrible., la vamos a calmar con "jogobonito"  en el campo, en la grada , en la prensa, en la radio y en la TV. !
La Mandonga blaugrana al vent !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada