diumenge, 2 d’octubre del 2011

No mès retallades on fan mes mal !!!


El diari d´avui " El PERIÓDICO de Catalunya " es començen a veure les orelles al llop !....
Segons Teresa Crespo- Presidenta D´ECAS:
CADA VEGADA ESTEM MES APROP DEL RISC D´UNA EXPLOSIO SOCIAL A CATALUNYA !
nosaltres afegim ..... i tant !! com continuin per aquest camí..... senyors polítics no es que anem pel pedregar , no !   es que estem de fang fins mes amunt del cul i compte ! que quant no podem respirar aixó esclata,  i les consequencies poden ser TERRIBLES, TERRIBLES !!   ( no m´estranyaría que mes d´un i de dos tingues l ´exili preparat i sol.lucionat )  Prou de retallar els drets adquirits durant mes de 40 anys treballant sense parar i col.laborant a que l´estat del benestar fos una realitat que malgrat els esforços de les classes treballadores esteu segant per llocs on no teniu dret a fer-ho .
I TV3 ? no hi ha res per retallar, i Catalunya Radio , tampoc ? i els sous vostres ? tampoc ? i els cotxes oficials ? i les despeses de representació i les despeses de Delegacions  ?   eh ! Sr .Colom, per cert quant tornará els calés que li va donar el Sr.- Miret ? -  la cultura ?.... la cultura  ha de tindre subvencions.. a nivell de barris i si sobren els calers, no en les macroproduccions ,   ha de valer per si mateixa !!! senyors quina vergonya , veure les cartelleres del teatre a Barcelona i el despìlfarro que hi ha , si no tenim diners per anar al teatre que voleu que fem ? i aixó no es tot ....... concients de les maleses que estan fotent .. diuen que les forçes de l´ordre estant  preparant-se per una tardor " calenta" ai collons.... no la provoqueu caps sigranys ... i no la tindrem... en fí , no m´agrade ser pessimista, pero quant el poble no pugui mes amb les malalties, el desordre creat , la sensaçio d´impotencia i disbauja que existeix a la Sanitat Catalana, el poble sortira al carrer i no ha manifestarse no , no ... A CREMAR-HO TOT !!!!! . Per cert que se sap del Sr. Boi., que el van fer servir d´home anunci de les retallades i ara l´han tancat a l´armari... ara el que dona la cara es el senyor economista que parla tan plácidament que t´adorms.....i aquí no passa res !

El mandonga es fot serio

2 comentaris:

  1. Tens raò , jo tambè penso igual, i ho diem com a Catalans !!

    ResponElimina
  2. noticia de penúltima hora : El Sr. Boi ha sortir de l´armari per donar els terminis per operarse , pregunto , per a ell també serveixen, i per tota la patoleia del govern ,o es que tenen prioritat perque ens representen ( malament ) a tots els ciutadans i requereixen unes cures especials ? Pot ser si.... continua la vergonya !!

    ResponElimina