dissabte, 19 de febrer del 2011

Autodrescripció !

Mandonguilla Blues, está composta per 60 % de carn de porc de la comarca de Les garrigues., criat en una granja guarra i malolent ( a porc ) , 40 % de vedella Blanca de Barcelona-Girona, per donarli el toc de distinció i de " fineza" necesaria., un ou, ( enrrabietat un parell , que collons ), julivert, com a toc campestre, i farina  tot aixó ben amasat, amb les mans, algunes vegades amb el "sobaquillu", ja ho sabeu, la vida et va manipulant, estas en mans del mercat laboral i zas., refregada per aquí refregada per alla., fins acabar construint una especia de pilota., aixó si una mica rústica com cal, no alló que es veigi pulidet , ( no m´agraden les perfeccions)., i en fí posseu a la cassola amb unes patates., també amb una sipieta, o un calamar com el de la foto i ja em teníu a punt de cuinar, ah! pero , mentre esteu fent bullir la casola poseu música de BLUES !!! sino la recepta no es complerta.
La Mandonguilla s´autodefineix
Mandonguilla es despulla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada