dissabte, 16 d’octubre del 2010

ASAMBLEA DE COMPROMISARIOS DEL F.C. BARCELONA - RESULTADOS -





 Visca el Barça ! per damunt de personalismes, de bons i de dolents, Si reconeix tot el bó que s´ha fet PERQUE !! propossa que s´hi voti en contra !! Aixó es el principi d´una llarga guerra , per mi que no ha calibrat bé on s´ha ficat., la seva  falta d´experiencia  i equitat l´ha traicionat  i la seva gosadía, buscant la revenja li  impideix veure les coses en perspectiva a  mig i llarc plaç . S´ha precipitat de totes totes.
Quina llástima els resultats de la Assemblea de compromisaris del Barça., altre cop als peus dels cavalls ....
Si un senyor proposa una votació per decidir si es jutja a un tercer i ell vota en blanc, que vol dir... ? que no creu en lo que proposa o que ?
Quina gran cagada !!

En fi.............     VISCA EL BARÇA de tots !!
Senyor Rosell ha triat el camí equivocat per anar endavant
En totes les empreses hi han pérdues i guanys de tota la vida i les empreses continuen i mes una empresa del calibre del F.C.BARCELONA., que vol dir ara.......
Ja veurem com se´n surt perque els Laportistas suposo que no es quedaran de braços creuats., i per molt que es disculpi dient que no vol Rosellistas vosté  a OBLIGAT A TRIAR   !!  Sr. Rosell. Lamentable., només calía veure la cara del pobre Josep Mª Fusté a primera fila de la asamblea sense saber cap on mirar.....L´aigua del got ja ha vessat .... senyor Rosell..........i la fet vessar vosté !
La Mandonguilla Pensa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada