dissabte, 2 d’octubre del 2010

PA BO, PA DE FORNER ON ETS ?

El forn on comprava el pà des de feia mes de 25 anys, va tancar per la mort de la dona del pastisser la Olga, dona de fort carácter , que no tenía pels a la llengua i que deia les coses per el seu nom ( el que li semblaba a ella que era clar), pero sincera i noble com n´ he conegut poques., cada dia , cada dia anava a comprar.li el pá i sempre parlavem de política i de les relaciones home-dona, ella u tenía molt clar, tots els homes mereixien certa compasió ..... molt ironica i sarcástica en fí, al morir ella ( jove 60 anys) el seu company l´Enric no ha continuat amb el negoci  de vendre pá fet com manen els canons, i ha sigut una vertadera llástima, creieume, perque des de llavors ensá no trobo pá bó en lloc. Als voltants de casa tenim 5 ò 6  llocs on venen pá , que no forns.. o sigui massa congelada pura i dura, le pongan el nombre que le pongan, gallego, de semillas integral rustico etc etc etc. que se lo coman ellos !! Dubto d´on trobar un forn vertaderament artesá que façin el pá com el de tota la vida que el coguin durant la nit i que a les 7 del matí el començina despatxar, per favor Pa ;  vull  Pá  ;  una idea per als senyors de la OTG, perque no feu cursets de pastisser, perque no ensenyeu a uns cuants dels  millons d´aturats a pastar la massa amb farina i aigua i salvat i els ajudeu a montar unes botiguetes on es pugui comprar PA -.  Estic tip de menjar massa destrossa- estomács amb noms quasevols menys el de Pá....  Vertader .... Una auténtica llástima . Olga t´en vas anar massa d´hora a dormir collons !!
La Mandonguilla pensa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada